:

Saturday, September 14, 2013

The Wannababes!

Views

Assalamualaikum
~Kalau Tak Jawab Dosa,Kalau Jawab Sayang~

  
The Wannababes? Apa tu? Dalam BI, maksud wannabe ialah ;

Tak nampak?Klik!
   
Jadi The Wannababes ni macam peniru orang terkenal,tapi sebab kenapa ubah sikit jadi wannababes ni maksudnya lebih kurang macam peniru yang berjaya la.Lagipun,pencipta perkataan ni nak buat macam biasalah,nak wujudkan perkataan babes tu.Lagipula (hoho),cer search kat Pak Cik Google,The Wannabes dah ada..Nanti dituduh cetak rompak pulak!

Bagi siapa yang tak kenal lagi The Wannababes ini, sebenarnya ia nama kumpulan dalam novel hasil karya kak Ain Maisarah je. Tapi, sebab novel pertama kak Ain iaitu Aku Mahu Popular jadi novel bestseller,


 

terus kak Ain jadi popular macam novel dia! Tapi sebenarnya banyak lagi novel Kak Ain ni..40 lebih,sampai jadi malas nak list down satu-satu.Semua novel kak Ain,The Wannababes lah jadi watak utama @ sampingan @ ada di antaranya lah,bukan semua,asal ada!

The Wannababes!
  Ahli-ahli The Wannababes pula ialah;


The leader, Fasharina binti Tan Sri Hisham

Bestfriend Fasha a.k.a penolong ketua, Nur Shasha binti Dato' Saidini

Penasihat aksesori The Wannababes, Fazura Hazura binti Hazim

Ketua gosip The Wannababes, Siti NurLinda binti Ratfar

Ketua koreografi kumpulan sorak sekolah, Nur Diana binti Naimi


Penasihat mekap The Wannababes, Nana Ilyana binti Yusman


Penasihat fesyen The Wannababes, Siti Sazzy Atul binti Abidin

OK, itu serba-sikit pengenalan tentang The Wannababes. Sekarang, objektif entri ini. Sebab apa?
**pukul dram** sebenarnya, novel Aku Mahu Superbibik,

 
hasil tulisan kak Ain dan kak Izanor, akan diadaptasi kepada drama bulan Disember nanti ! Yuhuu! (terlebih excited, macamlah [admin Aliah] punya novel!) TAPI, kat astro! (muram balik, kecewa tahap gaban! Takde Astro! TIDAK!!!)

Sebab tu lah entri ini ditulis! Ramalan pelakon!

Ini The Wannababes ;


Ini pula RAMALAN pelakonnya! (mengikut nama sahaja ya! Hehe)


Ini bila mereka digabungkan bersama!

TATA!


p/s:Untuk maklumat lanjut sila tekan nama yang bercahaya (ke?) dan yang bewarna biru (ke? bukan ungu?) yang [admin Aliah] link-kan ya!Tak cukup info lagi @ nak tahu semua senarai novel dia? SINI B|

p/ss:Lupa nak cakap  tulis!Komenlah ahli The Wannababes mana paling suka ya! ;)















No comments :

Post a Comment

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...