:

Thursday, December 19, 2013

FREEBIES : Anime Perempuan Comel

Views

Helo-helo-helo! Setelah lama tidak di-update, kini blog .:Kawan Selamanya:. kembali beroperasi dengan beberapa perubahan yang menjadikan blog ini lebih cute! Mungkin ada yang perasan, ada yang tak perasan. Dan kini, buat kali pertamanya blog ini menyediakan freebies! Let's check it out!

(Eh? Blog ini dah 11 bulan, 4 minggu dan 1 hari atau kata lainnya menghampiri ulang tahun pertamanya lah! Yahoo! =D )

 http://3.bp.blogspot.com/-nUxoDNFbFCU/UrLeSFk1brI/AAAAAAAAAa0/aMtC76aXOZ8/s1600/1.png
 http://1.bp.blogspot.com/--AQY6sTHaA4/UrLdhVqN6ZI/AAAAAAAAAaM/UUiiETg_Vsw/s1600/2.png
http://3.bp.blogspot.com/-NEWoNyISzIc/UrLdoY20t8I/AAAAAAAAAaU/moAr3kAl5iE/s1600/3.png
 http://4.bp.blogspot.com/-fcjyUY25SLs/UrLeD0Iw0wI/AAAAAAAAAak/Mp_PXUf0Jho/s1600/4.png
 http://3.bp.blogspot.com/-h_P8erLY8-c/UrLd1XcAVQI/AAAAAAAAAac/02YStRB2fqg/s1600/5+org+2.png
http://3.bp.blogspot.com/-QesVa8JwOSc/UrLeNiVBbCI/AAAAAAAAAas/yMHWqQvC7SA/s1600/5+org.png
 http://2.bp.blogspot.com/-wx__PZuVy7w/UrLh1kTLJmI/AAAAAAAAAbk/7NIkZX3OJzA/s1600/6.png
 http://1.bp.blogspot.com/-NNmO7AGlK18/UrLipJZuxAI/AAAAAAAAAb8/TyM4Pmvn1Ug/s1600/7.png
 http://2.bp.blogspot.com/-9QU2qeQbNMo/UrLh9eIjb0I/AAAAAAAAAb0/-8qVNQQBtys/s1600/9.png
http://2.bp.blogspot.com/-WTQTUWnoLg8/UrLh3-6rpeI/AAAAAAAAAbs/fQ6AFmnbIEo/s1600/8.png
http://2.bp.blogspot.com/-CJitZQBy4bM/UrLj0aTgGfI/AAAAAAAAAcI/gybfMcP_RS8/s1600/10.png
 http://3.bp.blogspot.com/-UFHb3o3mwU8/UrLhPVIo9dI/AAAAAAAAAbM/4iys_BzCbmY/s1600/11.png
 http://3.bp.blogspot.com/-8tLX1UH-x4U/UrLhii8SVSI/AAAAAAAAAbU/0ZBQ3TgUn8s/s1600/12.png
http://1.bp.blogspot.com/-WyDkF22wg0A/UrLhpJdv7vI/AAAAAAAAAbc/bL1sE80E5rk/s1600/13.png
http://3.bp.blogspot.com/-7gaJaPF7fQg/UrLeZdJ3FpI/AAAAAAAAAa8/nURyd8ErNjk/s1600/5.png

(Antara kegunaan gambar / doodle / anime PNG ialah membuat hiasan header blog, banner, koleksi peribadi...ETC)

SUMBER bagi SEMUA anime : Pak Cik Google

Kalau tak ada yang berkenan di hati dan sesuai di header@ETC, carilah sendiri dengan taip :

*cute anime png*

Ada banyak lagi tapi tak sesuai. Ada yang terlalu seksi, ada yang ada simbol Kristian, ada yang ada copyright.
Dah cukuplah 15 dulu buat masa ini..Kalau ada lagi kami update ya! ;)

------------------------------------------------------TATA!-
----------------------------------------------------

Oh lupa pula..Lepas ambil itu komenlah ye! Admin nak tahu jugak ada ke tak yang ambik ni...Kalau nak buat entri, credit-kan tau! Penat admin cari... :3

p/s : Ada sesiapa tahu macam mana nak buat garisan kat tepi blockquate? Tolong lah ye.. Thanks!

1 comment :

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...