:

Saturday, February 15, 2014

FREEBIES : Doodle Muslimah Part 2

Views

Yang ni sambungan post LEPAS, sebab terlebih cari.. =,=' Jadi pecahkanlah kepada 2 entri..Kemas sikit~ Ceh alasan je tu, sebenarnya dah lama teringin nak buat page macam blogger lain.. Save as (right click) terus OK..












Sorry kalau ada terambik korang punya, sebab semua ni dari Google~ ^^v

-Jika ada doodle yang tidak dibenarkan, sila beritahu dengan cara elok, jangan marah-marah ya! Nanti saya akan buang doodle itu secepat mungkin-

p/s : Kalau doodle dah ok, tapi warna tak berkenan boleh cuba search by image di Google.




1 comment :

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...