:

Saturday, May 03, 2014

Hello May Giveaway by Dirah

Views
Assalamualaikum



-KLIK SINI-

Important date :
Tarikh mula : 1 May 2014
Tarikh tamat : 31 May 2014 dan harus mencukupi 30 orang peserta atau tarikh akan dilanjutkan.
Tarikh update syarat : 1 June 2014 atau selanjutnya
Tarikh umum pemenang : 2 June 2014 atau selanjutnya
Last tuntut hadiah : 14 June2014 atau selanjutnya


Pemilihan pemenang adalah seperti berikut :

1. Top referral
2. Top Komenter Dalam Entri (kecuali penganjur)
3. Top Promote
4. Best Review Tentang Blog Dirah
5. Blog Tercantik ( KPOP ) & Blog tercantik ( NON-KPOP )
6. Random.org selebihnya

SENARAI HADIAH

Facebook: Barniyah Ammara
Instagram: (tiada)
Twitter: (tiada)

Print screen:




REVIEW BLOG DIRAH

Mula-mula klik banner giveaway ini, terpampang lah sebuah blog ungu yang tersangat kawaii~ Simple yet nice. Tak percaya? Tengok ni;


Ha, mana ada widget berat-berat. Memang blog ni seringan kapas. Sedap mata memandang. Sidebar pun comel je. Tak sarat. Jom terjah! 
^.^ ---> http://dirax.blogspot.com

p/s: Ini pun saya guna Mozilla tahu! Sebenarnya, blog ini sesuai dilayari menggunakan Chrome. Jadi yang saya printscreen ni pun tak cukup cantik lagi berbanding yang ori. Nak tahu yang ori macam mana? Terjahlah sendiri. 
≧ω≦

1 comment :

  1. nama:peparipeliks
    url: http://pariparipeliks.blogspot.com

    keep it up! nice blog :) followback yeah ;)

    ReplyDelete

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...