:

Saturday, February 09, 2013

Perubahan

Views

Assalamualaikum

~Kalau Tak Jawab Dosa,Kalau Jawab Sayang~

Huh~~~ Lama sungguh rasanya tak update blog ni...sori kepada para pembaca yang menunggu lama!~~ (macam ada :p) Kali ni,siapakah gerangan yang menulis? YERRR...betul...of course la [admin Aliah]~~ Buat admin lain khususnya Syamilah,rajin-rajinlah update blog ya! 

Lama tak update blog ni kan?
 Merujuk kepada tajuk..Perubahan apakah yang disebutkan itu? Emm..macam-macam.. Blog dihias baru oleh ketuanya sendiri, tahun baru..(err..patutnya dah lambat tapi nak cakap jugak Happy New Year!!!),Salam Maulidur Rasul and.. Happy Chinese New Year~ Itulah sebab boleh tulis ni..cuti.. :p Oppss..lari tajuk..

Setelah dibincangkan cara nak tingkatkan bilangan peng'visit'nya antara [admin Aliah] dan kakaknya a.k.a ketua blog  ni,kami telah bersetuju mahu meletakkan info-info menarik,sejarah (ni yang bosan ni -_-),top ten dan apa-apa je lah yang dicari dari buku dan internet.Ok?Faham? Tak faham sila komen di bawah..Tamatlah sudah entri yang tak panjang sangat ni..

Assalamualaikum

~Kalau Tak Jawab Dosa,Kalau Jawab Sayang~

No comments :

Post a Comment

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...