:

Sunday, March 02, 2014

Giveaway 2014 by Syira Lokman

Views



-Tekan gambar-

Jom join Giveaway 2014 by Syira Lokman.
Giveaway ni dibuat bagi mencari blog baru untuk menggantikan bloglist sedia ada (bloglist Feb dan Mac)  :)
tapi. . .
bukan itu sahaja..
Kali ni disokong oleh para sponsor yang awesome !
Hadiah menarik, rugi kalau tak join :D

Special untuk anda?

1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]


Hadiah Misteri dari Syira untuk TOP REFERRAL x 2
25 pemenang dicari ^_^

Mudah kan? jom ramai2 memeriahkan Giveaway 2014 by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog kowg juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Mac 2014
Tamat : 25 Mac 2014

4 comments :

  1. alhamdulillah..
    terima kasih sudi join GA Syira ye ^_^
    jom blogwalking blog peserta lain juga !
    barulah org lain pun nak balas kunjungan :)
    HADIAH DAH DITAMBAH ! sila check semula syarat ye :)
    jangan lupaa promote ye..top referral masih dicari ! ^_^
    TQ ! :)

    ReplyDelete
  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/first-ga-by-harxenharley.html

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah. :) Saya dari segmen yang sama :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    Terjah blog saya ^^

    Sincerely,
    Miss

    ReplyDelete
  4. Hey jalan jalan. Dari segman yang sama .

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

Siapa yang murah hati bolehlah tolong sedekahkan komen.Terima kasih~

Spread the love! (っ◔◡◔)っ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...